Uvjeti i odredbe poslovanja društva Bicikli za sve d.o.o. prilikom sklapanja Ugovora na daljinu

1. Opći uvjeti

1.1. Informacije o uvjetima

Ovaj dokument određuje uvjete i odredbe korištenja internetskih stranica društva Bicikli za sve d.o.o. (u daljnjem tekstu koristi se naziv „društvo“ ili „prodavatelj“), te uvjete kupovine proizvoda i usluga na daljinu (u daljnjem tekstu „Uvjeti i odredbe poslovanja“).

Prije početka procesa naručivanja putem internetske stranice, korisnik, registrirani korisnik, kupac mora pažljivo pročitati ove Uvjete i odredbe te se s njima upoznati i prihvatiti ih. Prihvaćanje Uvjeta i odredbi postiže se odabirom oznake „Prihvaćam Uvjete i odredbe poslovanja“ prilikom započinjanje procesa naručivanja i plaćanja.

Ovu internetsku stranicu uređuje društvo Bicikli za sve d.o.o. (društvo Bicikli za sve) sa sjedištem na adresi Crnovrška 7, HR-10000 Zagreb. Društvo je registrirano pri Trgovačkom sudu Zagreb pod brojem MBS 081289565, OIB 08970318996, PDV ID HR08970318996. Transakcijski račun otvoren je kod Privredne banke Zagreb s brojem računa HR5123400091111054189. Temeljni kapital: 20.000,00 kn. Osnivač: Robert Rigo. Osobe ovlaštene za zastupanje: Robert Rigo, direktor. Kontakt adresa e-pošte: kontakt@bicikli.hr.

Društvo Bicikli za sve zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta i odredbi. Izmjene će biti temeljene na potrebi usklađivanja s propisima Republike Hrvatske, u slučaju promjena načina poslovanja društva, u slučajevima potreba za poboljšanjem pružanja usluga.

Sve izmjene ovih Uvjeta i odredbi će biti objavljene putem internetske stranice društva te će biti objavljen datum stupanja na snagu istih.

Bilo kakve izmjene ovih Uvjeta i odredbi bit će na snazi samo za nove narudžbe zaprimljene nakon objavljivanja izmjena na internetskoj stranici društva.

Uvjeti korištenja dostavljaju se putem e-pošte u PDF obliku. Za kupca su obvezujući Uvjeti korištenja koji su mu dostavljeni putem e-pošte u PDF obliku.

Kupac je dužan provjeriti uvjete u odgovarajućim poglavljima prije svake narudžbe jer se promjene mogu dogoditi između posjeta internetskoj trgovini.

Nakon obavljene registracije internetskim stranicama društva, Kupac izjavljuju da je pročitao i prihvaća Uvjete i odredbe poslovanja društva, te pristaje na korištenje internetskih stranica u skladu s njima.

Pravo korištenja internetskih stranica nije prenosivo na druge fizičke ili pravne osobe. Registrirani je korisnik osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinke, na mjestima gdje one kao takve postoje.

Sklapanje ugovora o kupoprodaji putem internet stranice www.bicikli.hr regulirano je u skladu sa zakonskim odredbama uzimajući u obzir naročito načela i odredbe direktiva i uredaba Europske unije. Sklapanje ugovora putem internet stranice www.bicikli.hr  predstavlja sklapanje ugovora na daljinu.

Ovi Uvjeti korištenja predstavljaju i predugovornu obavijest kada ugovor o kupoprodaji sklapa potrošač, odnosno svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti, te ukoliko se ugovor sklapa između trgovca i potrošača u okviru organiziranog sustava prodaje ili pružanja usluge bez istodobne fizičke prisutnosti trgovca i potrošača na jednome mjestu pri čemu se do trenutka sklapanja ugovora te za sklapanje ugovora isključivo koristi jedno ili više sredstava daljinske komunikacije.

Sredstva daljinske komunikacije jesu sva sredstva koja se bez istodobne fizičke prisutnosti trgovca i potrošača mogu koristiti za sklapanje ugovora na daljinu, kao što je internet i elektronička pošta.

Sadržaj web stranice butik.bicikli.hr dostupan je na hrvatskom jeziku. Službeni jezik za sklapanje ugovora o kupoprodaji je hrvatski jezik. Na sklopljene ugovore o kupoprodaji primjenjuje se hrvatsko pravo.

Za sva pitanja vezana za Uvjete i odredbe možete nas kontaktirati na kontakt@bicikl.hr.

1.2. Definicije

Korisnik – posjetitelj ovih internetskih stranica koji ne naručuje proizvode.

Registrirani korisnik – registrirani posjetitelj ovih internetskih stranica koji ne naručuje proizvode.

Kupac – Kupac proizvoda je posjetitelj internetske trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski obrazac narudžbe i pošalje ga društvu.

Prodavač – društvo Bicikli za sve d.o.o., Crnovrška 7, HR-10000 Zagreb, OIB 08970318996

Narudžba – obrazac društva Bicikli za sve koji popunjava Kupac, slijedeći potrebne korake kako bi naručio proizvod(e) i/ili usluge koji se prodaju u internetskoj trgovini. Kupac može u izravnom kontaktu s društvom zatražiti da narudžbu kreira društvo Bicikli za sve.

1.3. Sklapanje ugovora na daljinu

Kupac slanjem narudžbe prihvaća obavezu sklapanja ugovora na daljinu s društvom Bicikli za sve.

Sklapanje ugovora između kupca i društva ostvaruje se kad društvo Bicikli za sve otpremi narudžbu i ispostavi račun kupcu.

Račun se ispostavlja u digitalnom obliku na adresu e-pošte kupca.

Automatska poruka potvrde primitka narudžbe poslane od strane društva Bicikli za sve na adresu e-pošte kupca, ne predstavlja prihvaćanje sklapanja ugovora na daljinu od strane društva Bicikli za sve. Poruka je samo potvrda da je društvo primilo narudžbu od kupca.

1.4. Informacije o prodaji na daljinu

Društvo na ovim internetskim stranicama nastoji osigurati točnost informacija, uključujući opise proizvoda i usluga, te ažurnost prilikom promjena cijena proizvoda i usluga. Nažalost, ponekad može doći do poteškoća uzorkovanih ljudskim i tehničkim ograničenjima. Eventualno nastale poteškoće društvo će nastojati ukloniti u najkraćem mogućem roku i zahvaljujemo se na razumijevanju. Ako bi nastale poteškoće utjecale na status narudžbe, društvo će kupca o tome obavijestiti bez odgađanja.

Račun za proizvode i usluge kupljene putem internetske prodaje dostavljaju se isključivo u elektroničkom obliku.

Društvo ponekad zatvara internetsku trgovinu kako bi se odmorilo. U vremenu kada je internetska stranica zatvorena, kupac neće moći poslati narudžbu. Sve narudžbe zaprimljene prije zatvaranja, bit će prihvaćene i otpremljene na uobičajen način. Vrijeme kada je internetska trgovina zatvorena društvo će najaviti 14 dana prije zatvaranja.

1.5. Pravo intelektualnog vlasništva

Sadržaj ovih stranica podliježe pravilima zaštite intelektualnog vlasništva. Sadržaj objavljen na ovim stranicama vlasništvo je društva Bicikli za sve ili partnera društva. Kopiranje sadržaja s ovih stranica nije dozvoljeno bez prethodnog odobrenja društva Bicikli za sve i/ili partnera društva.

1.6. Odgovornost za korištenje internetskih stranica, proizvoda i usluga prodanih putem ovih internetskih stranica

Korisnik, registrirani korisnik, kupac prihvaća da ove internetske stranice, proizvode i usluge prodane putem ovih internetskih stranica, koristi isključivo na vlastitu odgovornost. Društvo Bicikli za sve nije odgovorno za troškove i posljedice koje mogu nastati korištenjem internetskih stranica, sadržaja internetskih stranica.

Društvo Bicikli za sve ne preuzima odgovornost za eventualne probleme u rado internetskih stranica. Također, društvo ne može jamčiti da korištenje internetske stranice neće biti prekinuto ili privremeno nedostupno.

Društvo Bicikli za sve nije odgovorno za točnost bilo kojeg sadrža i/ili informacije na ovim internetskim stranicama.

Korisnici su suglasni da neće koristiti web stranicu na način da štete autorima ili trećim osobama, te prihvaćaju sve rizike korištenja web stranice i usluga.

Sadržaj web stranice zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu društva Bicikli za sve.

1.7. Obrada osobnih podataka

Registracijom na ovim internetskim stranicama registrirani korisnik, kupac daje suglasnost da društvo Bicikli za sve kao voditelj obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka i njezini poslovni partneri, odnosno podizvođači, kao izvršitelji obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka, prikupljaju, obrađuju te međusobno prosljeđuju i razmjenjuju sljedeće podatke:  osobne podatke navedene u registracijskom obrascu te podatke navedene u narudžbi.

Registrirani korisnik, kupac suglasan je da je upoznat s pravom da u svakom trenutku može u cijelosti povući izjavu o suglasnosti. Uvjete o zaštiti osobnih podataka moguće je pročitati na ovoj poveznici.

Internetske stranice unutar domene bicikli.hr koriste „kolačiće“ kako bi funkcioniranje internetskih stranica i postupka naručivanja prošli nesmetano.

1.8. Sigurnost i zaštita podataka

Sukladno uvjetima zaštite podataka, društvo Bicikli za sve štiti osobne podatke korisnika, registriranih korisnika i kupaca.

Sve stranice unutar domene bicikli.hr na kojima se vrši razmjena povjerljivih podataka (zaporka, …) zaštićene su upotrebom SSL sigurnosnog protokola (128-bitna zaštita podataka) i certifikata. SSL zaštitno kodiranje standardna je tehnologija zaštite podataka koja omogućuje sigurnu razmjenu podataka između korisnikova preglednika i stranica unutar domene bicikli.hr.

Registrirani korisnik i/ili kupca daje društvu pravo korištenja, bez ograničenja, svih komentara, poruka i drugih informacija koje je registrirani korisnik i/ili kupca objavio na ovim internetskim stranicama.

1.9. Glavna obilježja proizvoda

Kupac glavna obilježja proizvoda upoznaje na internetskim stranicama butik.bicikli.hr.

Društvo se maksimalno trudi da su informacije o proizvodima na ovim internetskim stranicama najtočnije što je moguće. Društvo dio informacija samo pribavlja ili preuzima od partnera, pa stoga postoji mogućnost za pogreškom.

Sve fotografije proizvoda ilustrativne se prirode i ne moraju uvijek odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Sve cijene proizvoda izražene su u hrvatskim kunama i uključenim PDV.om.

Cijena otpreme i dostave narudžbe posebno je izražena i prikazana na stranici naručivanja i plaćanja.

Boja proizvoda prikazana na internetskoj stranici može se razlikovati od boje proizvoda u stvarnosti.

Društvo Bicikli za sve zadržava pravo izmjena informacija, uključujući podatke o proizvodu, cijeni proizvoda i usluga, akcijskih ponuda bez prethodne najave.

1.10. Dostupnost proizvoda i usluge prodaje na daljinu

Društvo zadržava pravo da s internetske stranice i iz prodaje povuče bilo koji proizvod i/ili uslugu bez prethodne najave i obrazloženja. U ovom slučaju, ukoliko je proizvod ili usluga plaćena isti će biti isporučeni ili društvo kupcu vraća puni plaćeni iznos.

Društvo zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez razloga prekinuti pružanje usluge kupovine putem internetske stranice.

2. Postupak sklapanja ugovora

2.1. Osnovno

Kupac kupovina na internetskim stranicama društva Bicikli za sve provodi na način da odabrani proizvod ili uslugu doda u košaricu te zatim ispunjavanjem obrasca (postupak naručivanja i plaćanja) narudžbe. Potrebno je da kupac upiše sve neophodne podatke kako bi narudžba mogla biti realizirana.

Kupovinu je moguće ostvariti jedino kada kupac potvrdi da je razumio i da prihvaća ove Uvjete i odredbe.

Kupovinu je moguće ostvariti svaki dan, 24 sata na dan.

Društvo bicikli za sve ne odgovara za troškove korištenja računalne opreme i telekomunikacijskih usluga za pristup ovim internetskim stranicama.

2.2. Registracija profila na internetskoj stranici bicikli.hr

Korisnik mora imati 18 godina kako bi mogao registrirati profil na ovim internetskim stranicama.

Registracija korisničkog profila obavlja se klikom na poveznicu „Moj profil“, zatim klikom na „Registriraj se“. Korisnik zatim ispunjava potrebne podatke. Ukoliko korisnik ima otvoren profil na ovim internetskim stranicama, njima pristupa klikom na poveznicu „Moj profil“, zatim klikom na poveznicu „Prijavi se“ gdje se otvara obrazac za upis adrese e-pošte i lozinka.

Kupac/registrirani korisnik odgovoran je za točnost unesenih podataka u profil i prilikom kupovine. Nakon uspješne registracije registrirani korisnik dobit će poruku na adresu e-pošte o uspješnoj registraciji profila.

Društvo Bicikli za sve zadržava pravo da nakon određenog vremena neaktivnosti, pojedini profili budu izbrisani.

Ukoliko kupac obavlja kupovinu bez registracije profila (gost), potrebno je da unese podatke potrebne za izvršenje narudžbe i odgovoran je za točnost unesenih podataka.

2.3. Obavljanje kupovine/narudžbe

Narudžba se može obaviti elektronički putem s ili bez registracije profila (gost).

Prije slanja/potvrde narudžbe putem internetske trgovine društva, kupac mora pročitati uvjete i odredbe sklapanja ugovora na daljinu, te mora potvrditi da razumije i da prihvaća ove Uvjete i odredbe.

Nakon slanja narudžbe, kupac će dobiti na svoju adresu e-pošte potvrdu da je narudžba zaprimljena.

Proizvodi i usluge se smatraju naručenim kad se izvrši naplata vrijednosti narudžbe. Nakon izvršenja naplate kupac će na adresu e-pošte dobiti potvrdu da je narudžba izvršena, dobit će račun i uvjete i odredbe sklapanja ugovora na daljinu.

Ugovor za kupovinu na daljinu smatra se valjanim nakon što je naplaćena vrijednost narudžbe.

Narudžbu može napraviti poslovno sposobna osoba, starija od 18 godina. Narudžba u ime i račun maloljetne osobe ili osobe lišene poslovne sposobnosti može zatražiti samo njihov zakonski zastupnik.

Društvo zadržava pravo poništiti narudžbu u slučaju neplaniranih događaja (više sile) ili kad je prikupljanje i otprema narudžbe značajno otežana.

U slučaju da društvo nije u mogućnosti provesti narudžbu, u roku od 5 radnih dana (od kad je poruka o uspješnoj narudžbi poslana kupcu) obavijestiti će kupca elektroničkom porukom i zajedno će razmotriti mogućnosti izvršenja narudžbe.

Vrijednost narudžbe sastoji se od ukupne vrijednosti proizvoda, vrijednosti usluga i vrijednosti otpreme i dostave.

Naplaćivanje narudžbe obavlja se pod uvjetom samo ako proizvoda iz narudžbe ima na zalihi. U slučaju da je narudžba zaprimljena, a proizvoda nema na zalihi, društvo će obavijestiti kupca da se narudžba ne može provesti. Društvo će ponudi kupcu mogućnost odustajanja od narudžbe ili naručivanje proizvoda kojeg nema na zalihi pod istim uvjetima kupovine kao da proizvoda ima na zalihi ili zamjenski proizvod sličnih obilježja.

Kupovina se obavlja naručivanjem dostupnih proizvoda koje kupac odabire na temelju podataka o proizvodu i fotografije. Odabrani proizvod dodaje se u košaricu.

Kupac može pretraživati proizvode po ključnim riječima. Upisom pojmova (ključnih riječi) u polje „Pretraži proizvode“ pojavit će se proizvodi povezani s upisanim pojmovima. Kupac može odabrati proizvod koji ga interesira i pročitati dostupne podatke o proizvodu kako bi mogao donijeti odluku odgovara li proizvod njegovim potrebama.

Proizvodi na internetskim stranicama organizirani su u katalogu prema vrstama proizvoda.

Kod proizvoda dostupnih u više varijanti (veličina, boja, …) kupac je dužan odabrati varijantu u pripadajućem izborniku.

Odabirom gumba „Dodaj u košaricu“ korisnik proizvod dodaje u košaricu. Dodavanje proizvoda u košaricu proizvod nije rezerviran, niti naručen, niti kupljen. Klikom na link „Košarica / Pogledaj košaricu“ korisnik može pregledati popis proizvoda u košarici.

Odabirom oznake „Slažem se s Uvjetima i odredbama poslovanja“, a zatim gumba „Nastavi s naručivanjem i plaćanjem“ otvara se stranica s obrascem za završetak naručivanja i plaćanje. Kupac u obrazac mora unijeti potrebne podatke za provođenje narudžbe. Polja koja su u procesu označena crvenom bojom obavezna su za popuniti. Procese naručivanja i plaćanje ne može se nastaviti ako korisnik nije odabrao oznaku „Slažem se s Uvjetima i odredbama poslovanja“

Odabirom gumba „Nastavi na dostavu“ otvara se stranica s prikazom adrese za dostavu i cijena dostave.

Odabirom gumba „Nastavi s plaćanjem“ otvara se stranica s informacijama o načinu plaćanja. Na internetskoj stranici moguće je plaćanje putem računa u banci.

Odabirom gumba „Pregledaj narudžbu“ otvara se stranica s prikazom podataka o narudžbi. Ukoliko se korisnik slaže s prikazanim podacima može kliknuti na gumb „Dovrši narudžbu“.

Nakon što je kupac dovršio narudžbu, društvo Bicikli za sve će na adresu e-pošte kupca dostaviti automatsku potvrdu o primitku narudžbe koja u sebi sadrži broj narudžbe kojim se potvrđuje da je narudžba kupca zaprimljena i u tijeku je obrada iste.

Automatska poruka potvrde primitka narudžbe poslane od strane društva Bicikli za sve na adresu e-pošte kupca, ne predstavlja prihvaćanje sklapanja ugovora na daljinu od strane društva Bicikli za sve. Poruka je samo potvrda da je društvo primilo narudžbu od kupca.

Nakon otpreme i naplate narudžbe, društvo Bicikli za sve će kupcu poslati poruku na adresu e-pošte s priloženim računom (potvrda o sklopljenom kupoprodajnom ugovoru) zajedno s potvrdom da je narudžba poslana.

Ukoliko kupac nije primio naručene proizvode u ugovorenom roku dostave mora obavijestiti društvo Bicikli za sve na adresu e-pošte kontakt@bicikl.hr.

2.4. Plaćanje narudžbe

Narudžba se može platiti na slijedeće načine:

 • Jednokratnim plaćanjem putem transakcijskog računa.

2.4.1. Plaćanje putem računa u banci (transakcijski račun)

Kupac plaćanje putem računa u banci mora obaviti u roku od 5 radnih dana od slanja narudžbe putem internetske trgovine. Unutar tog roka proizvodi u narudžbi bit će rezervirani. Prilikom plaćanja kupac mora unijeti/napisati broj računa društva bicikli za sve, poziv na broj plaćanja (broj narudžbe) i iznos vrijednosti narudžbe. Ukoliko plaćanje neće biti obavljeno unutar 5 radnih dana društvo Bicikli za sve će otkazati narudžbu i postupak kupovine se prekida.

Narudžba se plaća u kunama. Račun će biti izražen u hrvatskim kunama.

Narudžbu nije moguće platiti na rate niti s odgodom.

Troškovi otpreme i dostave narudžbe posebno su iskazani na računu.

Troškovi dostave izračunavaju se na osnovi težine narudžbe, volumenu i adresi na koju se narudžba dostavlja.

2.5. Cijena proizvoda i usluga

Cijena proizvoda i usluga na ovim internetskim stranicama izražena je u hrvatskim kunama i uključuje PDV.

Cijene proizvoda i usluge vrijede isključivo u trenutku provedbe narudžbe.

Posebne cijene (kao posljedica posebne ponude) vrijedi isključivo u navedenom vremenskom razdoblju.

Društvo zadržava pravo promijeniti cijene proizvoda i usluga bez najave.

Ukoliko dođe do promjene cijene u trenutku provođenja narudžbe, kupac zadržava pravo otkazati narudžbu ili prihvatiti novu promijenjenu cijenu.

3. Materijalni nedostaci

Bicikli za sve odgovara za materijalne nedostatke proizvoda.

Nedostatak postoji:

 1. ako proizvod nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet,
 2. ako proizvod nema potrebna svojstva za posebnu uporabu za koju je kupac nabavlja, a koja je bila poznata prodavatelju ili mu je morala biti poznata,
 3. ako proizvod nema svojstva i odlike koje su izrijekom ili prešutno ugovorene, odnosno propisane,
 4. kad je prodavatelj predao proizvod koja nije jednak uzorku ili modelu, osim ako su uzorak ili model pokazani samo radi obavijesti,
 5. ako proizvod nema svojstva koja inače postoje kod drugih proizvoda iste vrste i koja je kupac mogao opravdano očekivati prema naravi proizvoda, posebno uzimajući u obzir javne izjave prodavatelja, proizvođača i njihovih predstavnika o svojstvima proizvoda (reklame, označavanje stvari i dr.).
 6. ako je proizvod nepravilno sastavljen/ugrađen pod uvjetom da je usluga sastavljanja/ugradnje uključena u ispunjenje ugovora o prodaji,
 7. ako je nepravilno sastavljanje/ugradnja posljedica nedostataka u uputama za sastavljanje/ugradnja.

Kupac je obvezan obavijestiti prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka u roku od dva mjeseca od dana kad je otkrio nedostatak, a najkasnije u roku od dvije godine od prijelaza rizika na kupca.

Kad se nakon primitka proizvoda od strane kupca pokaže da proizvod ima neki nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je dužan, pod prijetnjom gubitka prava, o tom nedostatku obavijestiti prodavatelja u roku od dva mjeseca računajući od dana kad je nedostatak otkrio.

Prodavatelj ne odgovara za nedostatke koji se pokažu pošto proteknu dvije godine od predaje stvari. Prava kupca koji je pravodobno obavijestio prodavatelja o postojanju nedostatka gase se nakon isteka dvije godine, računajući od dana odašiljanja obavijesti prodavatelju, osim ako je prodavateljevom prijevarom kupac bio spriječen da ih ostvaruje.

Ako se utvrdi postojanje materijalnog nedostatka prodavatelj može imati jednu od sljedećih obveza, sve u skladu sa odredbama Zakona o obveznim odnosima prema izboru potrošača:

 1. uklanjanje nedostatka,
 2. predaja drugog proizvoda bez nedostatka,
 3. sniženje cijene.

Kupac može raskinuti ugovor samo ako je prethodno dao prodavatelju naknadni primjereni rok za ispunjenje ugovora.

Kupac može raskinuti ugovor i bez ostavljanja naknadnog roka ako mu je prodavatelj nakon obavijesti o nedostacima priopćio da neće ispuniti ugovor ili ako iz okolnosti konkretnog slučaja očito proizlazi da prodavatelj neće moći ispuniti ugovor ni u naknadnom roku, kao i u slučaju kad kupac zbog zakašnjenja prodavatelja ne može ostvariti svrhu radi koje je sklopio ugovor.

Ako prodavatelj u naknadnom roku ne ispuni ugovor, on se raskida po samom zakonu, ali ga kupac može održati ako bez odgađanja izjavi prodavatelju da ugovor održava na snazi.

Za ostvarivanje prava iz jamstva kupac mora priložiti originalni račun izdan od strane društva kao dokaz kupovine.

Prilikom zahtjeva za ostvarivanje prava iz jamstva, prodavatelj će pregledat proizvod u roku od 15 dana od primitka proizvoda na pregled i odlučiti da li postoje uvjeti za ostvarivanje prava iz jamstva.

Kada postoje uvjeti za ostvarivanje prava iz jamstva društvo će u roku od 20 dana od primitka proizvoda na pregled obavijestiti kupca o načinima ostvarivanja prava iz jamstva.

Kada postoje uvjeti za ostvarivanje prava iz jamstva, društvo snosi sve troškove povezane s ostvarivanjem prava iz jamstva. Društvo postaje vlasnik svih proizvoda uklonjenih ili zamijenjenih tijekom popravka u jamstvenom roku.

Jamstvo vrijedi ako se kupac pridržava uputa o korištenju i održavanju koji dolaze uz proizvod.

Ukoliko ne postoje uvjeti za ostvarivanje prava iz jamstva, društvo će zahtjev odbiti i u roku od 20 dana od primitka proizvoda na pregled obavijestiti kupca o odbijenici.

Ukoliko kupca nije zadovoljan načinom na koji je riješen zahtjev za ostvarivanje garancije, društvo poziva kupca da se svoj slučaj prijavi putem ODR platforme.

Zahtjeva za ostvarivanje prava iz jamstva potrebno je poslati na adresu e-pošte podrska@bicikli.hr ili na adresu Bicikli za sve, Crnovrška 7, 10000 Zagreb. U poruci je potrebno navesti kontakt podatke kupca, broj računa i opisati zahtjev. Za lakše slanje zahtjeva, društvo Bicikli za sve preporuča korištenje ovog obrasca.

Kada je kupac pravna osoba na njega se odnose pravila o materijalnom nedostatku propisana Zakonom o obveznim odnosima.

4. Usluga dostave

4.1. Općenito o dostavi

Usluga dostave (u daljnjem tekstu Dostava) sastoji se od otpreme (prikupljanje i pakovanje proizvoda) i dostave putem dostavne službe.

Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske, na lokacije koje su dostupne dostavnoj službi. Dostava se vrši do ulaza u kućnu ili poslovnu adresu ili do najbliže lokacije dostupne dostavnoj službi.

Dostava se vrši isključivo na adresu navedenu u narudžbi, zato kupac mora navesti točnu adresu dostave. Kupac je odgovoran za točnost kontaktnih podataka i dostavne adrese.

Otprema se vrši u suradnji s društvom MBE Adriatic, koja za društvo Bicikli za sve obavlja uslugu pakovanja i otpreme kupljenih proizvoda na ovim internetskim stranicama. Dostavu vrše ugovoreni partneri (dostavne službe) društva MBE Adriatic. Društvo MBE Adriatic bit će navedeno kao pošiljatelj narudžbe.

Društvo Bicikli za sve zadržava pravo promijeniti način dostave zbog otegotnih razloga i razloga koji su van kontrole društva, te će u dogovoru s kupcem pronaći najbolji način dostave narudžbe.

Narudžba se dostavlja do javno dostupne adrese do ulaznih vrata u objekt. Dostavna služba nije dužan narudžbu dostaviti unutar objekta ili na kat.

Dostavna služba će dostavu pokušati izvršiti barem jednom. Ukoliko dostava ne uspije dostavna služba će ostaviti poruku gdje i u kojem roku se narudžba može preuzeti na lokaciji dostavne službe.

Kupac je isključivo odgovoran da osigura mogućnost dostave na dostavnu adresu, tj. da omogući nesmetan i siguran pristup dostavnoj adresi. Ukoliko dostavljač procjeni da dolazak do dostavne adrese nije nesmetan ili nesiguran, dostavljač ne mora isporučiti narudžbu (pošiljku)

Dostavljač neće predati narudžbu (pošiljku) ukoliko osoba koja preuzima pošiljku ne potpiše dokument o preuzimanju pošiljke

Narudžba kreirana putem internetske stranice otpremiti će se u roku od pet radnih dana od primitka narudžbe. Društvo Bicikli za sve učinit će sve u svojoj moći da narudžba bude dostavljena najbrže moguće, ali najkasnije unutar 20 radnih dana od trenutka otpreme.

Prilikom preuzimanje pošiljke, kupac je dužan provjeriti sadržaj pošiljke i da li sadržaj pošiljke odgovara računu.

Ukoliko kupac, prilikom preuzimanja, primijeti da je pakovanje pošiljke oštećeno tada nije dužan preuzeti pošiljku. Molimo kupca da o odbijanju primitka pošiljke zbog oštećenja obavijesti društvo kako bi provjerili stanje pošiljke i pronašli rješenje.

Prilikom preuzimanja pošiljke kupac će biti zatražen da potpiše potvrdu o primitku pošiljke. Svojim potpisom kupac potvrđuje da je preuzeo pošiljku u neoštećenom stanju. U nekim slučajevima dostavna služba će tražiti od kupca da se identificira službenim dokumentom.

Proizvodi koji nedostaju u pošiljki ili su oštećeni tijekom dostave, bit će naknadno dostavljeni besplatno.

Ukoliko kupac ne preuzme ili odbije preuzeti narudžbu (pošiljku) od dostavne službe u roku, pošiljka će biti vraćena društvu Bicikli za sve. U ovom slučaju društvo Bicikli za sve vratit će kupcu iznos vrijednosti proizvoda u roku od 10 radnih dana od trenutka primitka vraćene pošiljke. Vrijednost proizvoda bit će vraćen na isti način na koji su proizvodi plaćeni. Vrijednost otpreme i dostave ne vraća se kupcu. Kupac može zatražiti ponovnu dostavu narudžbe, ali u tom slučaju ponovno plaća punu vrijednost dostave.

Ukoliko kupac procjeni da postoje poteškoće oko preuzimanje narudžbe (pošiljke), kupac treba odmah obavijestiti društvo Bicikli za sve kako bi zajednički pokušali otkloniti ili prilagoditi dostavu narudžbe. Društvo će učinit sve što je u okvirima mogućeg da kupcu pomogne.

Društvo nije odgovorno za poteškoće koje mogu nastati kao posljedica promjene načina dostave koje kupac izravno dogovara s dostavnom službom.

Kupac može isključivo preuzeti ili odbiti preuzeti cjelokupno pakovanje narudžbe.

Ako kupac naknadno primijeti nedostatke prilikom isporuke, kupac mora u razumnom roku predviđenim propisima obavijestiti društvo Bicikli za sve o oštećenjima ili nepravilnostima.

Kad su narudžba (pošiljka) isporuči kupcu ili osobi koja je preuzela narudžbu (pošiljku), kupac postaje vlasnikom sadržaja narudžbe (pošiljke) i odgovoran je za bilo koje nastale gubitke, oštećenja i uništenja sadržaja narudžbe (pošiljke).

4.2. Cijena dostave

Cijena dostave iskazana je na dokumentu narudžbe i računu.

4.3. Cjenik dostave

Do 15 kg – Hrvatska

29 kn

Ukoliko je narudžba teža od 15 kg društvo Bicikli za sve unaprijed će kontaktirati kupca.

4.4. Rok dostave

Društvo Bicikli za sve obavit će dostavu u najkraćem mogućem roku, ne dulje od 20 radnih dana od dana narudžbe.

Ukoliko će doći do poteškoća prilikom dostave (prije prvog pokušaja dostave kupcu) društvo će odmah obavijestiti kupca elektroničkim putem i pokušat će zajedno iznaći rješenje.

Ukoliko dostava (prije prvog pokušaja dostave kupcu) ne bude obavljena unutar 20 radnih dana, društvo Bicikli za sve vratiti će puni iznos narudžbe i troškove otpreme i dostave kupcu na isti način na koji je narudžba i troškovi plaćeni.

5. Usluga preuzimanja

5.1. Općenito o preuzimanju

Usluga preuzimanja narudžbe sastoji se od otpreme (prikupljanje i pakovanje proizvoda) i preuzimanja narudžbe od strane kupca.

Usluga preuzimanja vrši se u suradnji s društvom MBE Adriatic, koja za društvo Bicikli za sve obavlja uslugu pakovanja kupljenih proizvoda na ovim internetskim stranicama.

Preuzimanje je omogućeno isključivo kupcu navedenom u narudžbi.

Kupac je odgovoran za točnost kontaktnih podataka navedenih u narudžbi.

Društvo Bicikli za sve zadržava pravo promijeniti način preuzimanja zbog otegotnih razloga i razloga koji su van kontrole društva, te će u dogovoru s kupcem pronaći najbolji način za preuzimanje narudžbe.

Prilikom preuzimanja narudžbe kupac mora pokazati račun za narudžbu koju preuzima.

Narudžba kreirana putem internetske stranice pripremit će se za preuzimanje u roku od pet radnih dana od primitka narudžbe.

Kupac će dobiti poruku na adresu e-pošte kad je narudžba spremna za preuzimanje.

Prilikom preuzimanje narudžbe, kupac je dužan provjeriti sadržaj narudžbe i da li sadržaj narudžbe odgovara računu.

Ukoliko kupac prilikom preuzimanja, primijeti da je pakovanje narudžbe oštećeno tada nije dužan preuzeti pošiljku. Molimo kupca da o odbijanju preuzimanja pošiljke zbog oštećenja obavijesti društvo kako bi provjerili stanje pošiljke i pronašli rješenje.

Prilikom preuzimanja narudžbe kupac će biti zatražen da potpiše potvrdu o preuzimanju narudžbe. Svojim potpisom kupac potvrđuje da je preuzeo pošiljku u neoštećenom stanju.

Društvo MBE Adriatic neće uročiti narudžbu ukoliko osoba koja preuzima pošiljku ne potpiše dokument o preuzimanju narudžbe.

Proizvodi koji nedostaju u pošiljki ili su oštećeni, bit će naknadno dostavljeni besplatno.

Ukoliko kupac narudžbu ne preuzme u roku, narudžba će biti vraćena društvu Bicikli za sve. U ovom slučaju društvo Bicikli za sve vratit će kupcu iznos vrijednosti proizvoda u roku od 10 radnih dana od trenutka primitka vraćene narudžbe. Vrijednost proizvoda bit će vraćen na isti način na koji su proizvodi plaćeni. Kupac može zatražiti ponovno preuzimanje narudžbe.

Ukoliko kupac procjeni da postoje poteškoće oko preuzimanja narudžbe, kupac treba odmah obavijestiti društvo Bicikli za sve kako bi zajednički pokušali otkloniti ili prilagoditi preuzimanje narudžbe. Društvo će učinit sve što je u okvirima mogućeg da kupcu pomogne.

Kupac može isključivo preuzeti ili odbiti preuzeti cjelokupno pakovanje narudžbe.

Ako kupac naknadno primijeti nedostatke prilikom preuzimanja, kupac mora u razumnom roku predviđenim propisima obavijestiti društvo Bicikli za sve o oštećenjima ili nepravilnostima.

Kad kupac preuzme narudžbu, kupac postaje vlasnikom sadržaja narudžbe i odgovoran je za bilo koje nastale gubitke, oštećenja i uništenja sadržaja narudžbe.

5.2. Mjesto za preuzimanje

Narudžba se preuzima u poslovnici društva MBE Adriatic na dolje navedenoj adresi i u navedenom radnom vremenu.

Mail Boxes ETC (MBE Adriatic d.o.o.)
Remetinečka cesta 7a,
HR-10000 Zagreb

Radno vrijeme
Pon. – Pet.: 9:00 – 17:00 sati

5.3. Cijena preuzimanja

Cijena usluge preuzimanja iskazana je na dokumentu narudžbe i računu.

5.4. Cjenik preuzimanja

Do 15 kg

0 kn

Ukoliko je narudžba teža od 15 kg društvo Bicikli za sve unaprijed će kontaktirati kupca.

5.5. Rok za preuzimanje

Kupac mora u roku od 7 radnih dana od primitka obavijesti (na adresu e-pošte kupca) o mogućnosti preuzimanja, preuzeti narudžbu.

Ukoliko kupac ne obavi preuzimanje unutar 7 radnih dana, društvo Bicikli za sve vratiti će puni iznos narudžbe i troškove preuzimanja kupcu na isti način na koji je narudžba i troškovi plaćeni.

6. Pravo na jednostrani raskid ugovora

Kupac može ugovor jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Rok od 14 dana započinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije dostavna služba, proizvod predan u posjed.

Ukoliko kupac jednom narudžbom naruči više komada proizvoda koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok od 14 dana započinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije dostavna služba, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka proizvoda.

Ako je ugovorena redovita isporuka narudžbe kroz određeni period, rok od 14 dana započinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije dostavna služba, predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka proizvoda.

Ukoliko kupac ne bude obaviješten o pravu na raskid ugovora, pravo kupca na jednostrani raskid ugovora prestaje po isteku 12 mjeseci od isteka roka od 14 dana.

Ako je društvo Bicikli za sve dostavilo kupcu obavijest o pravu na raskid ugovora u roku od 12 mjeseci pravo na jednostrani raskid ugovora prestaje po isteku roka od 14 dana od kada je kupac primio tu obavijest.

Da bi kupac mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, isti mora pisano obavijestiti društvo Bicikli za sve o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka od 14 dana i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na adresu Crnovrška ulica 7, 10 000 Zagreb ili elektroničkom poštom na adresu: podrska@bicikli.hr, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte i broj računa.

Za lakše slanje jednostranog raskida ugovora, društvo Bicikli za sve preporuča korištenje ovog obrasca koje kupac može dostaviti porukom na adresu e-pošte podrska@bicikli.hr ili poštom.

Potvrdu primitka izjave o jednostranom raskidu ugovora društvo Bicikli za sve će dostaviti potrošaču bez odgađanja, na isti način na koji je zahtjev zaprimilo. U slučaju raskida ugovora, svaka je strana dužna vratiti drugoj strani ono što je primila na temelju ugovora.

6.1. Povrat iznosa narudžbe

Društvo Bicikli za sve mora izvršiti povrat iznosa narudžbe tek nakon što mu proizvodi budu vraćeni od strane kupca.

Po primitku proizvoda, društvo Bicikli za sve pregledat će primljen proizvode i ustanoviti da li su proizvodi pogodni za vraćanje u podaju u punoj vrijednosti ili je došlo do smanjenja vrijednosti proizvoda. Ukoliko je došlo do smanjenja vrijednosti proizvoda, društvo će o istom obavijestiti kupca.

Društvo Bicikli za sve nije u obvezi izvršiti povrat dodatnih troškova koji su rezultat kupčevog izričitog izbora vrste dostave koji je različit od najjeftinije vrste dostave koje je ponudilo društvo Bicikli za sve.

Društvo Bicikli za sve mora izvršiti povrat plaćenoga služeći se istim sredstvima plaćanja kojim se koristio kupac prilikom plaćanja narudžbe, osim ako kupac izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja, te uz pretpostavku da kupac ne bude obvezan platiti nikakve dodatne troškove za takav povrat.

Sve troškove povrata proizvoda kupac je dužan snositi sam.

6.2. Izvršenje povrata proizvoda

Kupac je dužan izvršiti povrat proizvoda na adresu: Bicikli za sve, Crnovrška ulica 7, 10 000 Zagreb.

Kupac je dužan proizvod koji vraća društvu Bicikli za sve vratiti kompletan, u stanju u kojem mu je dostavljen i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena), sa svim pripadajućim dijelovima i dokumentacijom.

Kupac mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavijestio društvo Bicikli za sve o svojoj odluci da raskine ugovor.

Smatra se da je kupac izvršio svoju obvezu povrata narudžbe na vrijeme ako prije isteka roka pošalje narudžbu društvu Bicikli za sve.

6.3. Umanjenje vrijednosti proizvoda

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti proizvoda.

Kako bi kupac utvrdio prirodu, obilježja i funkcionalnosti robe isti može postupati s robom i pregledati robu isključivo na način na koji je to uobičajeno pri kupnji robe u fizičkoj poslovnici. Robu koju kupac namjerava vratiti u roku od 14 dana isti ne smije prepravljati, koristiti, niti smije poduzimati osobito bilo koje radnje koje se ne smiju poduzimati u fizičkoj poslovnici, kao i one kojima bi umanjio vrijednost robe.

U slučaju umanjenja vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja proizvodom društvo Bicikli za sve će se naplatiti iz iznosa primljene kupoprodajne cijene u omjeru umanjenja vrijednosti robe prema vlastitoj procjeni uzimajući u obzir objektivne kriterije svakog pojedinog slučaja.

6.4. Slučaji kada raskid ugovora o kupoprodaji nije dopušten

Pravo na raskid ugovora o kupoprodaji nije dopušten u sljedećim slučajevima kada je:

 1. ugovor o uslugama društvo Bicikli za sve u potpunosti ispunilo, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak kupca te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena,
 2. predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja društva Bicikli za sve, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava kupca na jednostrani raskid ugovora,
 3. predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji kupca ili koja je jasno prilagođena kupcu,
 4. predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok uporabe,
 5. predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave,
 6. predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
 7. kupac posebno zahtijevao posjet društva Bicikli za sve radi obavljanja hitnih popravaka ili poslova održavanja, s time da ako prilikom takvog posjeta, uz one usluge koje je kupac izrijekom zahtijevao, društvo Bicikli za sve pruži i neke druge usluge, odnosno isporuči i neku drugu robu osim one koja je nužna za obavljanje hitnih popravaka ili poslova održavanja, kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u vezi s tim dodatnim uslugama ili robom,
 8. predmet ugovora isporuka zapečaćenih audiosnimaka ili videosnimaka, odnosno računalnih programa, koji su otpečaćeni nakon isporuke,
 9. predmet ugovora isporuka novina, periodičnog tiska ili magazina, s iznimkom pretplatničkih ugovora za takve publikacije,
 10. ugovor sklopljen na javnoj dražbi,
 11. predmet ugovora isporuka digitalnog sadržaja koji nije isporučen na tjelesnom mediju ako je ispunjenje ugovora započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će time izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora.

Kada je kupac pravna osoba na njega se ne primjenjuje odjeljak ovih Uvjeta i odredbi poslovanja pod nazivom „Pravo na jednostrani raskid ugovora“. Kod pravnih osoba se primjenjuje Zakon o obveznim odnosima i Zakon o elektroničkoj trgovini.

7. Prigovori

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, potrošač može poslati putem elektroničke pošte na podrska@bicikli.hr ili poštom na adresu: Bicikli za sve d.o.o., Crnovrška ulica 7, 10 000 Zagreb. Za lakše slanje prigovora, društvo Bicikli za sve preporuča korištenje ovog obrasca.

Kako bi potrošaču Bicikli za sve odgovorio na pisani prigovor koji nije upućen elektroničkom poštom, mole se potrošači da navedu točne podatke o svome imenu i prezimenu te adresi na koju će im biti dostavljen odgovor.

Odgovor na prigovor potrošača Bicikli za sve zakonski mora dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. Po primitku prigovora poslat ćemo potvrdu primitka

Ukoliko je kupac pravna osoba na njega se ne odnose pravila o zaštiti potrošača propisana ovim Uvjetima korištenja i Zakonom o zaštiti potrošača.

Primjer postupanja u nekim od slučaja:

 • Povrat i zamjena kao posljedica nedostataka prilikom isporuke narudžbe

Prilikom isporuke narudžbe mogu se pojaviti neki od slijedećih nedostataka

 • Račun ne odgovara preuzetoj narudžbi

Ukoliko sadržaj pakovanja preuzete narudžbe odgovara narudžbi, ali račun ne odgovara, društvo će novi račun isporučiti kupcu na adresu e-pošte.

 • Sadržaj pakovanje ne odgovara narudžbi

Ukoliko sadržaj pakovanja preuzete narudžbe ne odgovara narudžbi, kupac mora odmah kontaktirati društvo kako bi zajednički otklonili nedostatak.

Proizvodi koji nedostaju u pakovanju, a naručeni su, odmah će biti dostavljeni kupcu. Trošak slanja snosi društvo.

Proizvodi koji su u pakovanju, a nisu naručeni, kupac treba odmah poslati društvu u istom pakovanju u kojem je narudžba stigla. Pakovanje treba poslati na adresu našeg partnera MBE Adriatic, Remetinečka cesta 7a, 10000 Zagreb. Na pakovanje povrata potrebno je tekstom naznačiti „Bicikli za sve: Povrat – (upisati broj računa)“. Pakovanje treba poslati kao preporučenu pošiljku, na standardni način, putem Hrvatske pošte. Trošak slanja pakovanja društvo će vratiti kupcu po primitku pakovanja i na isti način na koji je narudžba plaćena.

 • Pakovanje i sadržaj pakovanja oštećeni su

Ukoliko kupac, prilikom preuzimanja, primijeti da je pakovanje oštećeno, nije dužan preuzeti pakovanja.

Ukoliko kupac, prilikom otvaranja pakovanja, primijeti da su proizvodi oštećeni, treba odmah obavijestiti društvo kako bi zajednički otklonili nedostatak.

Oštećene proizvode, kupac mora odmah poslati društvu. Pakovanje treba poslati na adresu našeg partnera MBE Adriatic, Remetinečka cesta 7a, 10000 Zagreb. Na pakovanje povrata potrebno je tekstom naznačiti „Bicikli za sve: Povrat – (upisati broj računa)“. Pakovanje treba poslati kao preporučenu pošiljku, na standardni način, putem Hrvatske pošte. Trošak slanja pakovanja društvo će vratiti kupcu po primitku pakovanja i na isti način na koji je narudžba plaćena.

Zamjenu za oštećene proizvode, društvo će poslati kupcu. Trošak slanja snosi društvo.

7.1. Ostalo

Za sve ostale slučajeve, kupac može kontaktirati društvo na adresu e-pošte podrska@bicikli.hr.

8. Rješavanje sporova vezanih za kupovinu putem internetski stranica društva Bicikli za sve

U slučaju eventualnog spora Bicikli za sve  i potrošač će spor pokušati riješiti mirnim putem, a ukoliko to nije moguće, nadležan je stvarno i mjesno nadležan sud u Republici Hrvatskoj uz primjenu hrvatskog prava.

Rješavanje sporova je moguće pred Sudom časti HGK ili drugim centrima za mirenje.

Uredbom 524/2013 o online rješavanju potrošačkih sporova, sporove vezane uz internetsku kupovinu moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj je moguće pristupiti ovdje.

To znači da u slučaju problema tijekom internetske kupovine unutar EU-a (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.), prigovor je moguće podnijeti na gornjoj poveznici.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem službenom jezika EU-a.

9. Pravne osobe

Kada proizvode na internetskoj stranici butik.bicikli.hr naručujete kao pravna osoba ne smatrate se potrošačem, te se na Vas ne odnose odjeljci ovih Uvjeta i odredbi poslovanja pod nazivom „Materijalni nedostatak“, „Pravo na jednostrani raskid ugovora“ i „Obavijest o načinu pisanog prigovora potrošača“. Na Vas se u tom slučaju primjenjuju relevantne odredbe Zakona o obveznim odnosima i Zakona o elektroničkoj trgovini.

10. Stupanje na snagu

Ovi Uvjeti poslovanja društva Bicikli za sve prilikom sklapanja Ugovora na daljinu podložni su promjenama i važeći su od datuma objave na web stranicama od 28.8.2022.