Naruči Ritchey dijelove i opremu

Putem društva Bicikli za sve možeš naručiti sve dijelove i opremu iz Ritchey ponude. Najbolji je način prvo posjetiti Ritchey internetske stranice, odabrati ono što ti se sviđa i javi nam. Mi ćemo ti poslati ponudu.

U našem katalogu možeš provjeriti koje Ritchey proizvoda trenutno imamo na zalihi. I naručiti odmah.

Ukoliko imaš pitanja ili trebaš pomoć u odabiru, slobodno nas kontaktiraj. Pomoći ćemo ti koliko znamo, jer ni mi ne znamo sve. Ali zajedno ćemo pronaći odgovor.

Kako naručiti

Pronađi dio ili opremu

Najbolji način je da posjetiš Ritchey web i odabereš što ti odgovara ili treba. Ukoliko trebaš pomoć (ili smo želiš popiti kavu s nama) kontaktiraj nas.

Posjeti Ritchey web

Naruči ili pošalji upit

Proizvode na našoj zalihi možeš odmah naručiti. Za ostale proizvode provjerit ćemo dostupnost i poslati ćemo ti ponudu. Ili nam možeš poslati upit.

Plaćanje i dostava

Narudžbu može platiti putem transakcijskog računa. Tvoju narudžbu možemo dostaviti ili ju osobno možeš preuzeti.

Možda pomogne

Nisi si pronašla Ritchey dio koji tražiš? Ne birni!

Naša zaliha ne sadrži sve Ritchey dijelove, ali zato možemo dobaviti bilo koji Ritchey dio i opremu po tvojoj želji. Javi nam što te zanima i mi ćemo ti odgovoriti na upit.

Kontaktiraj nas

Isprobaj Ritchey

Vjerujemo da može postojati način da nešto isprobamo na način koji nama biciklistima odgovara. Zato smo odlučili pružiti mogućnost isprobati dio Ritchey proizvoda.

Saznaj kako isprobati

Ritchey dijelovi i oprema za biciklističke klubove

Klubovima i članovima klubova pružamo mogućnost naručivanja dijelove i opremu po još pristupačnijim cijenama. Nadamo se da na ovaj mali način pomažemo djelovanju kluba i samim članovima.

Sve što je potrebnoj je da nas vodstvo kluba kontaktira. A mi ćemo omogućit pristup katalogu proizvoda s prikazanim cijenama za klubove.