Naši Ritchey projekti

Da ne bi sve ostalo na riječima mi obožavamo i nešto opipljivo napraviti. Naša je želja napraviti nešto biciklističko što će biti po mjeri, potrebi i osmjehu svakog pojedinog biciklista. Želja koja opravdava uživanje u bicikliranju.

Ovdje želimo pokazati projekte koje smo do sada proveli. Ukratko te upoznati s razlozima za svaki projekt i u slikam pokazati kako je sve počelo.

Trebaš pomoć oko svog biciklističkog projekta, s veseljem ti možemo pomoći. Savjet uz čašicu razgovora ili opipljiv bicikl kao ovi niže, ti biraš.

 

Bicikl Ritchey Outback

2023

Ideja ovog domaćeg zadatka bila je složiti bicikl s kojim ćemo krenuti gdje god poželimo. Potpuno je svejedno idemo li na jednodnevnu vožnju ili višednevno putovanje, idemo li istraživati nove rute ili odlazak na kavu dva kafića niže. Asfalt, makadam, šumski i poljski put. Svejedno je.
Težina bicikla bez nakita je 10 kg.

Bicikl Ritchey Road Logic

2015 / 2022

Bicikl je u potpunosti složen od Ritchey opreme i dijelova sa željom da nas vodi u brojne vožnje i pruži nam brojne užitke. Bicikl je prvotno složen 2015. godine na osnovi Shimano Ultegra grupe. Godine 2022. odlučilo smo bicikl opremiti „srebrenom“ grupom iz čisto romantičnih razloga.
Težina bicikla bez nakita je 8,4 kg.

Bicikl Ritchey Road Logic

2021

Ovaj bicikl složen je s namjerom da pokaže sve što Ritchey može pružiti za bicikliste. Temelj je moderna čelična rama opremljena u cijelosti Ritchey dijelovima i opremom. Po svom karakteru bicikl je prilagođen uživanju u vožnji i prostoru kojim se krećemo. Bicikl pogoni Shimano Ultegra oprema.
Težina bicikla bez nakita je 8,2 kg.