Biciklizam za sve nas

Društvo Bicikli za sve vode Željka i Robert od 2020. godine. Razlog za pokretanje društva želja je da svoju ljubav prema biciklistima, biciklima i biciklizmu dijelimo i živimo sa svima.

Želja nam je da društvo Bicikli za sve živi po mjeri naših vrijednosti, na human i održiv način. Za nas to znači dobrodošlo i sigurno okruženje za sve nas.

Trudit ćemo se da društvo postane mjesto gdje se bicikli i biciklisti susreću. Mjesto gdje se bicikl može roditi, oživjeti, nadopuniti, ozdraviti. Mjesto gdje se biciklisti mogu družiti, opustiti, činiti s vremenom što žele, inspirirati, educirati, zabaviti ili jednostavno popiti kavu u dobrom društvu.

Što volimo raditi

Prodaja dijelova i oprema za sve

Vjerujemo da svi trebamo imati mogućnost da si pružimo kvalitetu i trajnost. Zato volimo Ritchey dijelove i opremu.

Biciklističke rute i vožnje

Nama je najdraže kada možemo sa svima podijeliti mjesta gdje se može opustiti i uživati u vožnji biciklom. Zato pronalazimo i objavljujemo rute i vožnje.

Projekti u biciklizmu

Želimo vožnju biciklom i biciklizam približiti svima. Zato smo tijekom zadnjih 20 g. proveli niz biciklističkih projekata, prvenstveno u turizmu.

Što smo do sada napravili

Od 2000 g. kao pojedinci ili kroz razne organizacije proveli smo niz projekta razvoja biciklističkih mreža prvenstveno za turističke zajednice. Mreže ruta Krapinsko-zagorske, Karlovačke i Zagrebačke županije i brojne druge. Osnovali smo i dugi niz godina uređivali i vodili portal pedala.hr. Koautori smo knjige Biciklistički vodič – Središnja Hrvatska.

Osnivanjem društva želimo oplemeniti naš rad i istražiti nove mogućnosti rada u biciklizmu. Pokrenuli smo internetski butik s opremom za bicikle. Butik u kojem nudimo ono što mi sami koristimo i ono što otvorenog srca možemo preporučiti. Objavljujemo rute i vožnje za bicikliste svih želja i potreba.

Kuda ćemo dalje, vrijeme će pokazati. Nismo u žurbi. Puno toga još ne znamo, ali iza sebe imamo puno kilometara. Zato vam hvala svima što ste s nama i što zajedno bicikliramo ovu biciklističku avanturu.